Συνεργασία Υδρογείου Ασφαλιστικής με University of Central Lancashire, Cyprus

324

Ειδικά Φοιτητικά Πακέτα για πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική προσπαθεί καθημερινά να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες και συνεργάτες της και να τους φροντίζει με κάθε δυνατό τρόπο. Η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus (University of Central Lancashire, Cyprus) παρέχοντας μία σημαντική προσφορά ειδικών φοιτητικών πακέτων για τους ίδιους καθώς και τους συγγενείς τους Α’ βαθμού.

Τα ειδικά πακέτα εξασφαλίζουν έκπτωση έως και 30% στα δίδακτρα των προγραμμάτων σπουδών αλλά και τη διαμονή των φοιτητών στην εστία του Πανεπιστημίου, εφόσον αυτοί το επιλέξουν.

Η έκπτωση αφορά τόσο σε Προπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας τεσσάρων ετών) όσο και Μεταπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας ενός έτους), Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξ Αποστάσεως (διάρκειας ενός έτους) και άλλα ειδικά προγράμματα που παρέχει το Πανεπιστήμιο, σε εύρος τομέων.

Το Πανεπιστήμιο UCLAN Cyprus (http://www.uclancyprus.ac.cy/en/), με έδρα τη Λάρνακα, είναι το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο, Παράρτημα του Πανεπιστημίου «University of Central Lancashire». Όλα τα προγράμματα σπουδών που παρέχει πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που απαιτούνται από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου (QAA). Το Πανεπιστήμιο είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου και αναγνωρισμένο ως ομοταγές στην Ελλάδα από τον ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Αναγνώρισης). Διαθέτει ένα υπερσύγχρονο, ειδικά σχεδιασμένο πανεπιστημιακό campus που εξυπηρετεί τις ακαδημαϊκές λειτουργίες του ιδρύματος και τη διαμονή των φοιτητών με υψηλών προδιαγραφών κτιριακές εγκαταστάσεις, τεχνολογικές και άλλες υποδομές καθώς και πρωτοποριακές υπηρεσίες προς τους φοιτητές.

Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για ενδιαφερόμενους στο www.ydrogios.gr ή το τηλ. 210 9477327.

Προηγούμενο άρθροΗ MetLife επιβραβεύει τους κορυφαίους ασφαλιστές της
Επόμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Κερδοφόρο το 1ο εξάμηνο 2016