Στις 20 Σεπτεμβρίου η ετήσια συνάντηση του ΣΕΜΑ

292

“Meeting the brokers of a sustainable future

Με μια «Πράσινη» εκδήλωση, Ανθρακικά Ουδέτερη, θα γιορτάσει, στις 20 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, την ετήσια συνάντηση των μεσιτών ασφαλίσεων με την εγχώρια και διεθνή ασφαλιστική και αντασφαλιστική αγορά.

Το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τους μεσίτες ασφαλίσεων, με τίτλο “Meeting the brokers of a sustainable future”, το οποίο σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του 18ου Διεθνούς HYDRA MEETING της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο BALUX, στη Γλυφάδα, την Τρίτη 20/09/2016 στις 8:30μμ.

Η επιλογή της διοίκησης του ΣΕΜΑ να καταστήσει «Πράσινη» την κορυφαία εκδήλωση του χρόνου αντανακλά τη γενικότερη φιλοσοφία και ευαισθησία του κλάδου για σεβασμό στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Η Κλιματική και Περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα προκαλέσει η εκδήλωση θα αποτιμηθεί σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες του Συστήματος Πιστοποίησης CO2 NeutralSeal, και θα αντισταθμιστούν οι επιπτώσεις της μέσω της χρήσης δικαιωμάτων άνθρακα, με σκοπό την υλοποίηση έργων θετικών προς το περιβάλλον.

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας (Ε.Α.Ε.Ε.) και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών(E.E.A.) έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 400 ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς.

 

Χορηγοί και Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι οι:

Χρυσοί Χορηγοί: ERGO, ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Αργυροί Χορηγοί: AIG, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., FAIR CONSULTING, GENERALI, LLOYD’S.

Χορηγοί: ASSET CONSULTING, ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, CNP ZOIS, COFACE, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, EULER HERMES, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, EXPERT INSURANCE BROKERS, HDI GLOBAL SE, INTERAMERICAN, INTERASCO, METLIFE, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, ΠΑΣΚΑΛ &  ΣΤΡΑΤΗΣ A.E., ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.

Χορηγός Επικοινωνίας:  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίας:  www.naftemporiki.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING, ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INSURANCE DAILY NEWS, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (INSURANCE-EEA.GR), INSURANCE FORUM, INSURANCEWORLD, UNDERWRITER.

Προηγούμενο άρθροΌμιλος ΝΝ: Αποτελέσματα β’ τριμήνου 2016
Επόμενο άρθροΗ απώλεια θέσεων εργασίας στην ασφαλιστική αγορά κυριαρχεί στο Βέλγιο