Εταιρείες

Σεμινάριο για την πρόληψη και τις επιπτώσεις φυσικών καταστροφών για τους εργαζόμενους της ΑΧΑ

Στο πλαίσιο της 6ης  Εβδομάδας Εταιρικής Υπευθυνότητας, οι άνθρωποι της ΑΧΑ παρακολούθησαν ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πρωτότυπο σεμινάριο από τον Καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, κ. Γεώργιο Γκαζέτα, και τον Τεχνικό Διευθυντή του Τομέα Αριθμητικών Αναλύσεων του Ε.Μ.Π., κ. Ράλλη Κουρκουλή, σχετικά με την πρόληψη φυσικών καταστροφών και ατυχημάτων στο σπίτι. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των ανθρώπων της Eταιρείας, τόσο ως πολιτών όσο και ως εργαζομένων σε ασφαλιστική.

Το σεμινάριο προσέλκυσε το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΧΑ, οι οποίοι μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών και πλήθος ερωτήσεων ενημερώθηκαν σχετικά με:

  • Τι συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα με τις φυσικές καταστροφές.
  • Αν μπορούν να προβλεφθούν οι επιπτώσεις που θα έχουν.
  • Πώς μπορούν να μειωθούν οι επιπτώσεις τους.

Παρουσιάστηκαν, επίσης, συγκεκριμένα παραδείγματα φυσικών καταστροφών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και περιπτώσεις στις οποίες δημιουργήθηκαν προβλήματα που δεν είχαν προβλεφθεί από επιστημονικούς και κρατικούς «μηχανισμούς».

Η ΑΧΑ διοργάνωσε για 6η  συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης της υγείας και των περιβαλλοντικών κινδύνων μέσα από ειδικά σχεδιασμένες δράσεις.

«Αποστολή των ανθρώπων της ΑΧΑ είναι να βοηθούν τους ασφαλισμένους της Εταιρείας να ζουν με λιγότερες έγνοιες. Στο πλαίσιο της αποστολής αυτής, αναγνωρίζουν πως είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας για τους ίδιους να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται για σημαντικά θέματα που αφορούν στην κοινωνία, ώστε να αποκτούν συνεχώς τα βέλτιστα εφόδια ως πολίτες και εργαζόμενοι», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας