Διαμεσολαβούντες

Ο κ. Κων/νος Μπαλάφας στο στελεχιακό δυναμικό της Globalnet

Η Globalnet συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην αγορά και στοχεύοντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους συνεργάτες της, προχώρησε στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, με τον κ. Κωνσταντίνο Μπαλάφα, ο οποίος από τη 1η Απριλίου έχει αναλάβει καθήκοντα Διευθυντή Ανάπτυξης Συνεργατών (Business Development).

Διαθέτοντας πολυετή προϋπηρεσία στην  Κύπρου Ζωής –της Τράπεζας Κύπρου– , ως Head of Sales Training and Compliance, ο κ. Μπαλάφας έχει στην ευθύνη του την Ανάπτυξη των Δικτύων Συνεργατών της Globalnet,  τομέας  καίριος και στρατηγικής σημασίας για την εταιρεία.

«Δεδομένου ότι στόχος της Globalnet είναι η συνεχής ενίσχυση των ήδη επιτυχημένων δραστηριοτήτων της στον τομέα αυτό, παράλληλα με την ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού της, συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων μηχανογραφικών εφαρμογών, μέσω των οποίων προσφέρει στα μέλη του δικτύου της, τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουν εύκολα και γρήγορα τις παραγωγικές και διαχειριστικές εργασίες του γραφείου τους και φυσικά να αυξήσουν την  παραγωγική τους δραστηριότητα», επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας