Εταιρείες

Ορίζων ΑΕΓΑ: Συνάντηση Συνεργατών Δυτικής Ελλάδα

Η καθιερωμένη πλέον ετήσια συνάντηση της Ορίζων ΑΕΓΑ,  με τους συνεργάτες της της Δυτικής Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Thalassa στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε μία ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, τα στελέχη της εταιρείας έκαναν έναν απολογισμό για το 2012 και το α’ τρίμηνο του 2013 και γνωστοποίησαν τις προθέσεις της εταιρείας για το υπόλοιπο του 2013 και για το 2014.

Μεταξύ των προθέσεων της Ορίζων ΑΕΓΑ είναι η συνέχιση της ήπιας αναπτύξεως, με βαρύτητα στους πλην αυτοκινήτου κλάδους και η ολοκλήρωση μηχανογραφικών και ηλεκτρονικών εφαρμογών για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της.

Σε ό,τι αφορά τους πλην αυτοκινήτου κλάδους, η Ορίζων ΑΕΓΑ δίδει ιδιαίτερη έμφαση στον κλάδο περιουσίας και ειδικά σε μικρομεσαίους εμπορικούς κινδύνους για τους οποίους η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία. Για το λόγο αυτό και μετά από αίτημα συνεργατών, η Ορίζων ΑΕΓΑ δρομολογεί εκπαιδευτικές/ενημερωτικές συναντήσεις με τους κατά τόπους συνεργάτες της, ώστε να υπάρχει μια αποτελεσματική διαχείριση των κινδύνων.

Από πλευράς συνεργατών, έγιναν παρατηρήσεις για λειτουργικά θέματα, οι οποίες ελήφθησαν σοβαρά υπ΄ όψιν, τόσο από τα στελέχη όσο και από τη Διοίκηση της Εταιρείας.

Η εκδήλωση έκλεισε αργά ο βράδυ, με δεξίωση την οποία παρέθεσε η Ορίζων ΑΕΓΑ στους συνεργάτες της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας