Νέο webinar για την ασφαλιστική απάτη στις αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτων

359

Το insurancewebinars.gr σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών διεξάγουν το νέο webinar με τίτλο: Η ασφαλιστική απάτη στις αποζημιώσεις κλάδου αυτοκινήτων.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο θα είναι η κα Πένη Σαριδάκη Δικηγόρος με εξειδίκευση στις διαφορές του Ασφαλιστικού Δικαίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 και ώρα: 17.00 – 19.00. και σκοπός του είναι ναπαρουσιάσει μία ολοκληρωμένη εικόνα με έμφαση:

• στη διαχείριση  ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων, έτσι ώστε το διοικητικό ανθρώπινο δυναμικό των αντίστοιχων Διευθύνσεων των ασφαλιστικών εταιρειών να έχει μία ολοκληρωμένη γνώση του τρόπου αντιμετώπισής  τους, αλλά και

• στις σύγχρονες μεθόδους αντιμετώπισης της ασφαλιστικής απάτης μέσα από πρακτικές και μεθοδολογία χειρισμού, περιπτωσιολογία και στρατηγική λήψης αποφάσεων.

Το webinar απευθύνεται σε εργαζομένους στα Τμήματα Έκδοσης και Αποζημίωσης  Κλάδου Αυτοκινήτων, σε εργαζομένους γραφείων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, καθώς και σε underwriters, διακανονιστές ζημιών του Κλάδου Αυτοκινήτων αλλά και σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, ώστε να διευρύνουν, εμπλουτίσουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.insurancewebinars.gr

Προηγούμενο άρθροO ΣΕΣΑΕ φιλοξενεί τον Παύλο Τσίμα
Επόμενο άρθροΚατάλογοι υποψηφίων για τις εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη