Άρθρα

Νέος Κανονισμός Πωλήσεων από την ERGO: Τι κερδίζουν οι συνεργάτες

 

Η διαρκής, παραγωγική και κερδοφόρος ανάπτυξη, μέσω του Δικτύου των Συνεργατών της, αποτελεί πάγια προτεραιότητα και κορυφαίο στρατηγικό στόχο της ERGO, όπως πολλές φορές έχει επισημανθεί από τα στελέχη της Εταιρείας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η εμπορική πολιτική της Εταιρείας είναι σταθερά προσανατολισμένη στο να εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους Συνεργάτες της, στηρίζοντας την εξέλιξή τους και χτίζοντας μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. 
Παράλληλα, φροντίζει τους πελάτες της, παρέχοντας σύγχρονα ανταγωνιστικά και καινοτόμα προϊόντα, τα οποία προωθούνται από των δίκτυο των διαμεσολαβητών της. 

Στο πλαίσιο αυτής της πάγιας επιδίωξης, η Εταιρεία επικαιροποίησε πρόσφατα την εμπορική της πολιτική και δημιούργησε ένα νέο, σύγχρονο, ανταγωνιστικό και απολύτως αναπτυξιακό «Κανονισμό Πωλήσεων», ο οποίος, ανταποκρινόμενος πλήρως στις νέες, αντίξοες συνθήκες της αγοράς και σε συνδυασμό με τα αξιόλογα ασφαλιστικά προγράμματα και τα ανταγωνιστικά τιμολόγια της Εταιρείας, δημιουργεί τις αναγκαίες προϋποθέσεις όχι μόνο για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών όλων των Συνεργατών.

Ο νέος “Κανονισμός Πωλήσεων”, ο οποίος θα ισχύσει από την 1η Μαΐου 2013, ανταμείβει τους Συνεργάτες με τρόπο δίκαιο, δημιουργώντας νέα ισχυρά κίνητρα για διατήρηση και κερδοφόρα ανάπτυξη των χαρτοφυλακίων τους, τους επιβραβεύει χρηματοδοτώντας τις επαγγελματικές τους πρωτοβουλίες και συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση των εσόδων τους.

Συνοπτικά, ο νέος καινοτόμος “Κανονισμός Πωλήσεων” της ERGO: 

• παρέχει σημαντική αύξηση των συντελεστών προμηθείας σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, ενώ παράλληλα απλοποιεί και βελτιώνει τις προϋποθέσεις προκειμένου ο κάθε Συνεργάτης της ERGO να δικαιούται προμηθείας και bonus ανάλογα με το ασφαλιστικό προϊόν, το ύψος και τη σύνθεση του χαρτοφυλακίου του?

• ανταμείβει σημαντικά τις εξαιρετικές επιδόσεις των Συνεργατών εκείνων, οι οποίοι με τα αποτελέσματά τους συμβάλλουν στην κερδοφορία της Εταιρείας και επιβραβεύει τις προσπάθειές τους βελτιώνοντας το “Bonus Καλού Αποτελέσματος” και το “Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων”?

• καθιερώνει, για πρώτη φορά, μία νέα σημαντική συμπληρωματική αμοιβή, με τον τίτλο “Bonus Διατήρησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων”, και ενθαρρύνει την παραγωγική εξέλιξη των Συνεργατών αναμορφώνοντας και αναβαθμίζοντας το “Bonus Αύξησης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίστρων”? 

• προσφέρει νέες προϋποθέσεις παροχής του Εισπρακτικού Δικαιώματος, έτσι ώστε αυτό να ανταμείβει ακριβοδίκαια τη συμβολή των Συνεργατών στην είσπραξη και απόδοση των ασφαλίστρων. 

Η ERGO, με περισσότερα από 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά,  παραμένει πιστή στη δέσμευσή της, ότι θα διαμορφώσει ένα νέο πρότυπο ασφαλιστικής εταιρείας, στην οποία η κατανόηση των αναγκών των Συνεργατών της είναι στο επίκεντρο των δράσεών της. 
Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή αυτού του καινοτόμου και άκρως αναπτυξιακού “Κανονισμού Πωλήσεων”, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη αυτής της δέσμευσης και ενισχύει δραστικά τις προσπάθειες του Εμπορικού Τομέα της Εταιρείας για την ασφαλή ανάπτυξη των εργασιών των Συνεργατών και την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας μαζί της.

 Με αφορμή την παρουσίαση του νέου Κανονισμού Πωλήσεων, ο Διευθυντής Πωλήσεων της ERGO, κ.Στυλιανός Βουγιουκλίδης, δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι, ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ERGO, σε συνδυασμό με τα αξιόλογα ασφαλιστικά προγράμματα και ανταγωνιστικά τιμολόγια της εταιρείας μας, θα αποτελέσουν ένα ελκυστικό, ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια των διαμεσολαβητών που συνεργάζονται ή πρόκειται να συνεργαστούν μαζί μας. Επιπλέον, θα συμβάλλει δραστικά στην αντιμετώπιση των αντιξοοτήτων της αγοράς, την ασφαλή ανάπτυξη των εργασιών των Συνεργατών και την ευόδωση των επαγγελματικών τους στόχων, που ως γνωστόν αποτελούν και δικές μας προτεραιότητες».

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας