Νέα στέγη για το πολυϊατρείο Medifirst της Interamerican

369

Σε νέα, ιδιόκτητη στέγη εγκαταστάθηκε πρόσφατα, το Medifirst, που λειτουργεί στην Αργυρούπολη. Οι ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας αποτελούν για την Interamerican πυλώνα της δραστηριοποίησής της στον τομέα, αποτελώντας μέρος του δικτύου υγείας και συμβάλλοντας στην καθετοποίηση της διαχείρισης των περιστατικών που αφορούν σε ασφαλισμένους της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει ιδρύσει το 2002 και λειτουργεί πολυϊατρείο υπηρεσιών πρωτοβάθμιας  φροντίδας, το Medifirst, που καλύπτει  σχετικές ανάγκες του πληθυσμού των νοτίων προαστίων στην Αττική.

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκαν στις 5 Ιουλίου, με την ευκαιρία της παρουσίας στην Αθήνα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Achmea, κ.κ. Willem van Duin, Προέδρου της Achmea, και Uco Vegter, επικεφαλής του Τομέα Διεθνών Δραστηριοτήτων της Achmea και προέδρου της Interamerican, και του Γιώργου Κώτσαλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας. Παρευρέθηκαν, επίσης, κορυφαία διοικητικά στελέχη της Interamerican, συντονιστές του εταιρικού δικτύου πωλήσεων Agency, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης – των όμορων δήμων και πολλοί φίλοι της εταιρείας.

Το πολυϊατρείο, που λειτουργεί σε 24ωρη βάση καθημερινά, διαθέτει 15 τμήματα ιατρικών ειδικοτήτων, στελεχωμένα  με υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας δυναμικό 45 ιατρών και 28 διοικητικών και εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα της ιατρικής τεχνολογίας. Το Medifirst διαχειρίζεται ετησίως περί τις 35 χιλιάδες περιστατικά επισκεπτών για κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις. Η επένδυση της εταιρείας είναι της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ και ο κύκλος εργασιών του πολυϊατρείου ανήλθε σε 3 εκατ. ευρώ κατά το 2015.

Αναφερόμενος στη λειτουργία του Medifirst, ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας Interamerican, δήλωσε: «Ο σταθερός προσανατολισμός μας στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας και η εστίαση της στρατηγικής μας στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, μάς κατευθύνει στη συνεχή βελτίωση του δικτύου υγείας και των ιδιόκτητων  υποδομών της εταιρείας, στις οποίες περιλαμβάνεται και το πολυϊατρείο Medifirst. Είμαστε περήφανοι για την υποδειγματική λειτουργία του και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των επισκεπτών που περιθάλπει και είναι στον σχεδιασμό μας, με βάση το πρότυπο που έχουμε δημιουργήσει στην Αργυρούπολη, η οργάνωση και άλλων πολυϊατρείων στην Αττική και αργότερα στην περιφέρεια».

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

1: Στιγμιότυπο από τον χαιρετισμό του κ. Willem van Duin.

2: Εξωτερική άποψη του πολυϊατρείου στην Αργυρούπολη.

3: Ο κ. Willem van Duin, πρόεδρος Δ.Σ. της Achmea, κόβει την κορδέλα εγκαινιάζοντας το Medifirst. Δίπλα του ο Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican.

4: Εργαζόμενοι του Medifirst με τους κ.κ. Willem van Duin, Γιώργο Κώτσαλο, Νίκο Μητσακάκη και Μανώλη Γεωργακόπουλο.

 

{gallery}EKDILOSEIS_2/EKDHLOSEIS-2016/medifirst-interamerican-egkainia{/gallery}

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ατλαντική Ένωση στη Νέα Υόρκη
Επόμενο άρθροΝομική Προστασία: Μειωμένη κατά 2,9% η παραγωγή ασφαλίστρων το 2015