Οικονομικά Μεγέθη

Κέρδη €4,87 εκατ. για την Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα στο 9μηνο

Στα €4,87 εκατ. ανήλθαν τα κέρδη της Ευρωπαϊκής  Ένωσις  – Ασφάλειαι  Μινέττα  για το εννεάμηνο του 2014, συνεχίζοντας έτσι μια σταθερή θετική πορεία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, παρά την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία την οποία βιώνει η Ελλάδα.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, σε 16.000 περίπου ασφαλισμένους ή/και πελάτες καταβλήθηκαν μέσα στο εννεάμηνο αποζημιώσεις οι οποίες ανήλθαν στα €30,1 εκατ., «αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, πως η αμεσότητα και η ταχύτατη αποζημίωση των ζημιών που αποτελούν αξίες διαχρονικές για τη ΜΙΝΕΤΤΑ, είναι αποτέλεσμα της ρευστότητας που έχει καθώς και της κεφαλαιακής της επάρκειας. Κατ’ αυτό τον τρόπο επιβεβαιώνεται η σταθερότητα και η αξιοπιστία της, μέσα στο δυσμενές και ευμετάβλητο οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

«Η ΜΙΝΕΤΤΑ δηλώνει παρούσα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και εγγυάται φερεγγυότητα και συνέπεια στους συνεργάτες και πελάτες της, ειδικότερα δε σε περιόδους κρίσης, όπως η σημερινή, όπου η συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης είναι καθοριστική», σημειώνεται εν κατακλείδι.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας