Ι. Χατζηιωσήφ: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική έβαλε γερά θεμέλια για το μέλλον»

303

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για όλους τους η διοίκηση της ΑΤΕ, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρείας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και συγκεκριμένα: ο κ. Σπύρος Παπασπύρου, Πρόεδρος του Δ.Σ., ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Αντιπρόεδρος, ο κ. Κων/νος Φιλίππου, Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, Δ/νων Σύμβουλος, και οι κ.κ. Παναγιώτης Αλεξάκης, Σπύρος Κολιτσάς και Ιωάννης Ρόκκας, μέλη του Δ.Σ.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Σπ. Παπασπύρου, προς τη διοίκηση και τα στελέχη της Εταιρείας, αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η ελληνική οικονομία, «πρωτόγνωρες για τις νεότερες γενιές», όπως επισήμανε, καθώς και στις σημαντικές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η ασφαλιστική αγορά. 
Επίσης, αναφέρθηκε στη στρατηγική σημασία της ΑΤΕ Ασφαλιστικής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά αλλά και για το νέο Μέτοχο, τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, ο οποίος, όπως τόνισε, μελετά τρόπους για την καλύτερη αξιοποίησή της σε σχέση και με τις άλλες ασφαλιστικές συνεργασίες του Ομίλου. 
Εκτενή αναφορά έκανε ο κ. Παπασπύρου στην πλεονεκτική οικονομική της θέση, που με την επικείμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, ύψους €250 εκατ., την καθιστά έναν από τους σημαντικότερους ασφαλιστικούς οργανισμούς, με υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια καθώς και κερδοφορία, και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο.

Στην ομιλία του προς τα στελέχη και τους εργαζομένους της διοίκησης, ο Δ/νων Σύμβουλος, κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, επισήμανε ότι «το 2012 υπήρξε χρονιά σταθμός για την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μια χρονιά η οποία χαρακτηρίστηκε από σημαντικές αλλαγές για την εταιρεία». 

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ως μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, όπως επισήμανε ο κ. Χατζηιωσήφ, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, έβαλε γερά θεμέλια για το μέλλον, για μια ουσιαστική και κερδοφόρα ανάπτυξη. Ανάπτυξη, η οποία στηρίζεται στην αποτελεσματική διαχείριση του χαρτοφυλακίου και του λειτουργικού κόστους, ώστε να επιτυγχάνεται ικανοποιητική κερδοφορία, στη στενή και άριστη συνεργασία με τα δίκτυα πωλήσεων, στην ενίσχυση των διοικητικών μονάδων με νέο εξειδικευμένο προσωπικό, στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και βέβαια στο γνωστό ανθρώπινο πρόσωπό της.

«Η πλεονεκτική μας θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά οφείλεται σε πολλούς από εσάς», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηιωσήφ, απευθυνόμενος στο προσωπικό της Εταιρείας.

Η νέα χρονιά βρίσκει την ΑΤΕ Ασφαλιστική έτοιμη και δυνατή να αντιμετωπίσει τις νέες ασφαλιστικές προκλήσεις στην ελληνική αγορά, με τη στήριξη του νέου μετόχου της, του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Προηγούμενο άρθροΕΑΔΕ-ΕΕΑ-ΣΕΜΑ: Χαιρετίζουν το “όχι” της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στον Τειρεσία
Επόμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για το σύνολο των νοσηλευτικών του μονάδων