Διαμεσολαβούντες

Η KPMG στρατηγικός συνεργάτης της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος

Την Δευτέρα, 22 Απριλίου έγινε στα κεντρικά γραφεία της KPMG, στην Αγία Παρασκευή, η παρουσίαση του προγράμματος πιστοποίησης των Financial Planners από την Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPΑ).

Στην συγκέντρωση παρευρέθησαν επαγγελματίες από τον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, (ασφαλιστικοί και επενδυτικοί σύμβουλοι, διευθυντές μεσιτών και διαμεσολαβητών καθώς και  άλλων ειδικών που είχαν λάβει τις λίγες και αριθμημένες προσκλήσεις των διοργανωτών) οι οποίοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον και προσοχή την όλη παρουσίαση.  
Η εκδήλωση σηματοδοτεί μεταξύ άλλων και την έναρξη της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της HFPA και της κορυφαίας, παγκόσμιας εταιρείας συμβούλων KPMG. 
Την παρουσίαση έκαναν εκ μέρους της KPMG o κύριος Γ. Ραουνάς (Συνεταίρος, Επικεφαλής Τομέα Επιχειρηματικών Συμβουλών) και η κυρία Ε. Καράμπαλη (Συντονιστής Ασφαλιστικού Τομέα) εκ μέρους της HFPA μίλησαν οι κ.κ. Δ. Κωλέττης (Πρόεδρος), Ρ. Χριστοδουλάτου (Αντιπρόεδρος), Γ. Χατζάκης(Γραμματέας), Λ. Τουρνατζής (Ταμίας) και Κ. Τριανταφύλλου (Υπεύθυνος Μελών).

Τα μέλη του HFPA που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων και των τελικών εξετάσεων, θα λάβουν την πιστοποίηση του European Financial Planner μέσω τουΕυρωπαϊκού φορέα πιστοποίησης EFICERT
Η European Financial Certification Organization (EFICERT) είναι ο μεγαλύτερος επαγγελματικός φορέας πιστοποίησης του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ευρώπη. Έχει 17 χώρες ενεργά μέλη και συνεργάζεται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς, ακαδημίες, θεσμικούς φορείς και ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 21 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Βασική αποστολή της EFICERT είναι η διασφάλιση της διαφάνειας στο σύστημα πιστοποίησης του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ευρώπη.
Οι πιστοποιημένοι Σύμβουλοι θα μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή Χώρα, έχοντας αποκτήσει την ίδια πιστοποίηση, με την ίδια εκπαίδευση, τις ίδιες εις βάθος γνώσεις για προϊόντα και αποτελεσματικές πωλήσεις που καλύπτουν τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά δεδομένα 
Η πρώτη ομάδα συμβούλων που θα ξεκινήσει το πρόγραμμα πιστοποίησης έχει προγραμματιστεί για τέλος Μαϊου ενώ η δεύτερη για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και αιτήσεις ενδιαφέροντος για όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.hfpa.org ή να στείλουν μήνυμα στο [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας