Η Eurolife ERB Ασφαλιστική συνεχίζει την εκπαίδευση των συνεργατών της

297

Με δεδομένη τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives», το οποίο έχει τύχει  σημαντικής αποδοχής και αναγνώρισης από όσους συνεργάτες της το παρακολούθησαν, η Eurolife ERB Ασφαλιστική προχωρεί για τρίτη συνεχή χρονιά στη διοργάνωση του προγράμματος, σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Εισηγητές είναι καθηγητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημίου, ενώ οι συνεργάτες που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Το πρόγραμμα που θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2014 και διαρκέσει έως και τον Νοέμβριο του 2014, θα αποτελείται φέτος από 4 ενότητες συνολικής διάρκειας 32 ωρών καλύπτοντας τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

  • Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά
  • Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων και Χρηματοοικονομικοί Δείκτες
  • Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Καταναλωτή
  • Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (BusinessPlans)

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του προγράμματος διοργανώνεται κύκλος επιμορφωτικών  ημερίδων, σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, ώστε και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της εταιρείας να τις παρακολουθήσουν.

Όπως αναφέρει σχετικά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε «η Eurolife ERB Ασφαλιστική αποδεικνύει έμπρακτα πως αφουγκράζεται τις ανάγκες των συνεργατών της, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην εκπαίδευσή τους και επενδύει σε όσους την εμπιστεύονται, παρέχοντάς τους τα εργαλεία που χρειάζονται στην καθημερινή τους προσπάθεια για επίτευξη υψηλών παραγωγικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων».

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης, κύριος Νίκος Δελένδας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε βέβαιοι πως και φέτος η συγκεκριμένη πρωτοποριακή πρωτοβουλία, που αποτελεί άλλη μια καινοτομία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, καθώς μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, θα τύχει ευρύτατης αποδοχής από τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους σημαντική προστιθέμενη αξία. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!».

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις €100 εκατ. στον κλάδο υγείας το 2013
Επόμενο άρθροΗ Eurolife ERB Ασφαλιστική αναβαθμίζει τα Προγράμματα “Ζωή & Υγεία”