Εταιρείες

Η Κarina Pereira αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Marketing της ING

Η Κarina Pereira ανέλαβε τη Διεύθυνση Marketing της ING στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2013, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του τμήματος της εταιρείας. Με τίτλο «Customer Strategy & Innovation Marketing Manager», στόχος της Κarina είναι να ενδυναμώσει την ευρύτερη στρατηγική Marketing της ING στην Ελλάδα, φέροντας τον πελάτη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της εταιρείας, και προσφέροντάς του καινοτόμες λύσεις για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του με την ING.

Με μεγάλη εμπειρία στο τιμόνι διευθύνσεων Marketing σε πολυεθνικές εταιρείες, η Κarina έχει εργαστεί για 7 χρόνια στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, όπου συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τις πολυεθνικές εταιρείες Sony Mobile (τότε Sony Ericsson) και HTC. Ειδικότερα στην τελευταία, ήταν υπεύθυνη για την ευρύτερη παρουσία της εταιρείας στις 16 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, για να μετακινηθεί αργότερα στα κεντρικά γραφεία της HTC  στο Λονδίνο ως Head of  Partnership Activation – Global Marketing.

Με πολλά χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στην Ολλανδία και τη Μεγάλη Βρετανία, η έλευση της Karina στην ING Ελλάδος αποτελεί ένα γερό θεμέλιο για την ανάπτυξη της στρατηγικής Marketing της ING στην Ελλάδα.

Η Karina δήλωσε σχετικά με την έλευσή της στην ING: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποτελώ μέλος της ηγετικής ομάδας της ING στην Ελλάδα, της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στη χώρα μας. Η μετάβασή μου από την αγορά των τηλεπικοινωνιών με τις τεράστιες ταχύτητες στην χρηματοασφαλιστική αγορά αποτελεί για εμένα μία πολύ ελκυστική πρόκληση, γεμάτη ενδιαφέρον!».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας