Η ΑΤΕ Ασφαλιστική ασφαλίζει τα Σκυλάκια Συντροφιάς

439

Με στόχο την παροχή μοναδικών και καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων, η ΑΤΕ Ασφαλιστική δημιούργησε το Πρόγραμμα Ασφάλισης Σκύλων Συντροφιάς, «Ο πιο Πιστός Φίλος».

Το νέο μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ασφαλίσουν το σκυλάκι που τους κρατάει συντροφιά, βρίσκεται στη διάθεση των Συνεργατών από την 01/12/2015, μέσω του Portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Στο πρόγραμμα «Ο πιο Πιστός Φίλος», γίνονται δεκτά όλα τα σκυλάκια συντροφιάς, ανεξαρτήτως ράτσας, ηλικίας από 3 μηνών μέχρι 6 ετών, με δυνατότητα συνέχισης της ασφάλισης και πέραν του ορίου των 6 ετών.

 

Ασφαλιστικές Καλύψεις – Ασφαλιζόμενα Κεφάλαια

«Ο πιο Πιστός Φίλος» είναι ένα ιδιαίτερα προσιτόασφαλιστικό πρόγραμμα που επιτρέπει σε όλους τους ιδιοκτήτες σκύλων συντροφιάς να αποκτήσουν μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις:

  • Θάνατος από τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός λόγω ατυχήματος: Έως €1.000
  • Θάνατος από τυχαίο και απρόβλεπτο γεγονός λόγω ασθένειας: Έως €1.000
  • Δαπάνη για θεραπεία ή χειρουργική επέμβαση, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, προς αποκατάσταση της υγείας του σκύλου, ετησίως: Έως €500
  • Έξοδα νοσηλείας για αποθεραπεία από ασθένεια ή ατύχημα, ετησίως: Έως €500
  • Αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του σκύλου έναντι τρίτων, για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από το σκύλο σε τρίτα πρόσωπα, ετησίως: Έως €1.500

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κος I. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Με το Πρόγραμμα «Ο πιο Πιστός Φίλος» η ΑΤΕ Ασφαλιστική εξασφαλίζει για τους Συνεργάτες της αποκλειστική πρόσβαση σε μία νέα αγορά, δίνοντάς τους έτσι την ευκαιρία να εμπλουτίσουν περισσότερο το πελατολόγιό τους. Ως πάγια τακτική της Εταιρείας μας, όλες οι εργασίες για την έκδοση και την εκτύπωση του νέουΠρογράμματος, υποστηρίζονται εξολοκλήρου από το portal της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τον πλέον άμεσο και αυτοματοποιημένο τρόπο».

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτό Forum για την εποπτεία των Ασφαλιστικών Ομίλων μεταξύ ΕΕ-ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΠΣΑΣ: Οnline ημερίδα για Ασπίς, Φορολογία, Eπαναπιστοποίηση και IDD