Συνεντεύξεις

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική έτοιμη για την επόμενη μέρα

Συνέντευξη με τους κ.κ. Νίκο Κοντοβουνήσιο και Δημήτρη Krumbholz, Δ/ντές κλάδου Πυρός και Ζωής & Υγείας

 

Καθώς η αγορά παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την πολυαναμενόμενη ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστική από την ERGO, οι κ.κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος, Δ/ντής Κλάδου Πυρός, και Δημήτρης Krumbholz, Δ/ντής Κλάδου Ζωής και Υγείας, μας μιλάνε, για τις προοπτικές που δημιουργεί για τους κλάδους τους τόσο η εξαγορά από την ERGO, όσο και η δύσκολη και έντονα μεταβαλλόμενη εποχή που ζούμε. Αναφέρονται στους σχεδιασμούς και τις στρατηγικές ανάπτυξης που ο καθένας υλοποιεί στους κλάδους που εκπροσωπεί, αλλά και στους παράγοντες που συνετέλεσαν στα θετικά αποτελέσματα που έχει καταφέρει να επιδείξει η ΑΤΕ Ασφαλιστική όλο αυτό το διάστημα της αβεβαιότητας για την ίδια αλλά και για τη χώρα –παράγοντες που δεν είναι άλλοι από την πελατοκεντρική της οργανωτική δομή και τους ανθρώπους της, διοικητικό προσωπικό και συνεργάτες, και, βεβαίως, πελάτες.

Νίκος Κοντοβουνήσιος, Δ/ντής Κλάδου Πυρός  ΑΤΕ Ασφαλιστική: «Η ενοποίηση με την ERGO θα φέρει μεγαλύτερη διείσδυση και ισχυροποίηση του κλάδου Πυρός»

Δημήτρης Krumbholz, Δ/ντής Κλάδου Ζωής και Υγείας: «Προϋπόθεση επιτυχίας των δράσεων στην Υγεία και τη Σύνταξη οι ασφαλιστικές εταιρείες»

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας