Διαμεσολαβούντες

Εκδήλωση της ΕΑΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση που αφορά τις εξελίξεις στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση θα πραγματοποιήσει η ΕΑΔΕ, στο πλαίσιο του Money Show, στη Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, 16:00-18:00, ξενοδοχείο Hayatt Regency, Αίθουσα Aficionado.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθούν και στη Θεσσαλονίκη όλα τα τρέχοντα και φλέγοντα θέματα που απασχολούν την αγορά. Επίσης, όσοι συμμετάσχουν θα ενημερωθούν για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, καθώς και για τις κινήσεις που σχεδιάζει η ΕΑΔΕ για το άμεσο μέλλον.

Ειδικότερα, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, Πρόεδρος  ΠΣΣΑΣ – Πρόεδρος ΕΑΔΕ θα αναφερθεί σε όλες τις εξελίξεις όσον αφορά το Φορολογικό – Ασφαλιστικό, καθώς και στα Τρέχοντα εποπτικά θέματα – Θεσμικη προσαρμογή.

Ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος ΠΣΑΣ – Γεν. Γραμματέας ΕΑΔΕ, θα επικεντρωθεί στη νέα ευρωπαϊκή οδηγία IDD για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τις αλλαγές που ενδέχεται να επιφέρει, αλλά και στο νέο Κανονισμό συμπεριφοράς ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Στο δεύτερο μέρος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συζήτηση, με σκοπό τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και επίλυση αποριών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί. Επίσης, αν επιθυμούν να συζητηθούν κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα πρέπει να τα δηλώσουν στη ίδια φόρμα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας