ΕΙΑΣ: Σεμινάριο για τις ασφαλίσεις κατασκευής τεχνικών έργων

382

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016, 17:00 – 20:15
  • Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, 17:00 – 20:15

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναιη κα Θεανώ Τελωνιάτη, Property & Energy Lead Underwriter της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΙG ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η πληρέστερη ενημέρωση και κατανόηση των καλύψεων της ασφάλισης τεχνικών έργων. Το σεμινάριο προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση της συνολικής διαδικασίας ασφάλισης τεχνικών έργων και των τελευταίων εξελίξεων αυτών, σε όλους όσους δραστηριοποιούνται και εμπλέκονται με τις Ασφαλίσεις Κατασκευής Τεχνικών Έργων & Μηχανικού Εξοπλισμού αυτών.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών που ασχολούνται με τις καλύψεις κατασκευής τεχνικών έργων, στους παραγωγικούς συνεργάτες τους, που προσφέρουν και προωθούν αυτές τις καλύψεις καθώς και σε Στελέχη Τεχνικών Εταιριών, που έχουν την ευθύνη των ασφαλιστικών καλύψεων των μηχανημάτων και των έργων της εταιρίας τους. Τέλος απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν, διευρύνουν και εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα θέματα του Σεμιναρίου και να ενημερωθούν για τις νεότερες εξελίξεις στις ασφαλιστικές καλύψεις των τεχνικών ασφαλίσεων.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Προηγούμενο άρθροInteramerican: Λειτουργικά κέρδη προ φόρων €6,3 εκατ. στο εξάμηνο
Επόμενο άρθροΜεγάλη προσέλευση στην ημερίδα Ε.Ε.Α.- ALIBABA