Εκπαίδευση

ΕΙΑΣ: Μακροχρόνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εσωτερικού Ελέγχου (& Πιστοποίηση Εσωτερικών Ελεγκτών)

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.) σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Φορολογίας & Ελεγκτικής» του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, σχεδίασαν και πραγματοποιούν μακροχρόνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικά με τον Εσωτερικό Έλεγχο, στην ελληνική γλώσσα, που υποστηρίζεται από ειδικό εκπαιδευτικό υλικό και θα διενεργείται από έμπειρους και εξειδικευμένους εισηγητές, στην πλειοψηφία τους μέλη του συγκεκριμένου ΠΜΣ του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το πρόγραμμα θα είναι διάρκειας 130 εκπαιδευτικών ωρών, και τα μαθήματα θα διεξάγονται στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106, στον 5ο όροφο.  

Έναρξη Προγράμματος:  Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου : 16.30 – 20.45 

Σκοπός του Προγράμματος
Οι ανάγκες σχετικά με υπηρεσίες αποτελεσματικού εσωτερικού ελέγχου, όπως αυτές καθορίζονται και απαιτούνται, αφενός, από τη συνθετότητα της λειτουργίας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και, αφετέρου, από την πρόκληση της αντιμετώπισης των επιχειρηματικών κινδύνων στο σημερινό παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον, είναι τεράστιες. Ειδικότερα στην Ελλάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες αυξημένες υποχρεώσεις συμμόρφωσης, οι ανάγκες για υπηρεσίες αποτελεσματικού εσωτερικού ελέγχου στον ασφαλιστικό κλάδο είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας