Διαμεσολαβούντες

ΕΕΑ: Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στη Γλυφάδα

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013, ώρα 17.30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, Άλσους 15, στη Γλυφάδα, θα πραγματοποιηθεί μία ακόμα εκδήλωση του ΕΕΑ, με κεντρικό θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος: «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης-Τουρισμού-Εμπορίου-Υπηρεσιών».

 

Κατά την παρουσίαση θα αναλυθούν με λεπτομέρεια όλα τα βασικά θέματα που σχετίζονται με τις προϋποθέσεις και  τις διαδικασίες υπαγωγής στο Πρόγραμμα, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και τα κίνητρα που δίνει το κράτος.

 

Στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος του Ε.Σ.Π.Α είναι η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων προσανατολισμένων στην καινοτομία, το περιβάλλον και τις τεχνολογίες πληροφορικής και η απευθείας τόνωση του επιχειρείν σε συνθήκες κρίσης. Επιπλέον, με τη συγκεκριμένη χρηματοδότηση επιδιώκεται η δημιουργία θέσεων απασχόλησης, καθώς η ενίσχυση κατευθύνεται και σε υπό σύσταση επιχειρήσεις.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία) που είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης του ΕΣΠΑ, την ΕΤΕΑΝ και την Περιφέρεια Αττικής. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. 

 

Ανάλογη εκδήλωση θα γίνει στις 3 Απριλίου 2013, στη Στέγη Ποντίων (Μεγάλου Αλεξάνδρου 169 & Καραολή) του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας