Εκπαίδευση

Διαχείριση Κινδύνων από το ΕΙΑΣ και το Insurancewebinars.gr

Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη «Διαχείριση Κινδύνων» διοργανώνουν, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, ώρα: 18:00 – 20:00, το ΕΙΑΣ και το Insurancewebinars.gr.

Εισηγήτρια του webinar  θα είναι η κα Μυρτώ Χαμπάκη, Οικονομολόγος, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής της ΕΑΕΕ.

Σκοπός του webinar είναι η κατάρτιση και η ενίσχυση των γνώσεων στελεχών στον τομέα της Διαχείρισης Κινδύνων, με δεδομένη την αλλαγή στο νομικό πλαίσιο του Κλάδου από την 1.1.2016 , το οποίο ενσωματώνει την έννοια της Διαχείρισης Κινδύνων σε όλους τους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών. Μέσα από την ανάλυση των διαφόρων κατηγοριών κινδύνου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να αξιολογούν και να αντιμετωπίζουν υπάρχοντες και ενδεχόμενους κινδύνους που άπτονται στον τομέα της εργασίας τους.

Το webinar απευθύνεται σε στελέχη που είτε εφαρμόζουν διαδικασίες σχετικές με το θέμα είτε θέλουν να επιμορφωθούν για αυτές, με στόχο τη μελλοντική εφαρμογή τους στον τομέα της εργασίας τους, αλλά και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα για το σεμινάριο εδώ.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας