Εταιρείες

ΑΤΕ Ασφαλιστική και Polaris Μεσίτες Ασφαλίσεων: Χορηγοί στο 9ο Συνέδριο της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.

Στις 20 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στα γραφεία της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων) το 9ο συνέδριο με τη συμμετοχή 100 συνέδρων από όλη την Ελλάδα.

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική σε συνεργασία με την Polaris Μεσίτες Ασφαλίσεων εδώ και αρκετά χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα απόλυτα εξειδικευμένο Πρόγραμμα Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από τη λειτουργία, συντήρηση και εγκατάσταση ανελκυστήρων για τους Συντηρητές / Εγκαταστάτες μέλη της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.
Έως τώρα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα περισσότεροι από 200 συντηρητές από όλη την Ελλάδα ασφαλίζοντας τουλάχιστον 60.000 ανελκυστήρες. 

Ο κ. Τάσος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέφερε ότι η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει η ΑΤΕ Ασφαλιστική, σε συνδυασμό με την εξειδίκευση στην ανάληψη και στη διαχείριση δύσκολων κινδύνων, εγγυώνται την καλύτερη ασφαλιστική λύση. Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει αδυναμία κάλυψης οποιουδήποτε κινδύνου. Η ασφάλιση περισσότερων μελών της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α δίνει τη δυνατότητα καλύτερης επεξεργασίας του προγράμματος ασφάλισης και επιτυγχάνει καλύτερο ασφαλιστικό αποτέλεσμα.

Η κα Κάτια Κυριλή, εξειδικευμένη ασφαλιστική σύμβουλος για το πρόγραμμα ασφάλισης που ισχύει για τα μέλη της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α., ανέφερε τα πλεονεκτήματα που παρέχονται στα μέλη της Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α. μέσω της Polaris, όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την τεχνογνωσία, την υποστήριξη αλλά και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχονται σε περίπτωση ζημιών, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας νέων ασφαλιστικών προϊόντων, καλώντας όλους του συντηρητές να ανταποκριθούν ενδυναμώνοντας το πρόγραμμα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βλασσόπουλος, κατά την εισήγησή του ευχαρίστησε την ΑΤΕ Ασφαλιστική και την Polaris για την άψογη συνεργασία και τη χορηγία τους και τόνισε την αναγκαιότητα της ασφάλισης όλων των Συντηρητών με υψηλά όρια κάλυψης, χωρίς εκπτώσεις στα όρια ασφάλισης για τη μέγιστη δυνατή εξασφάλισή τους.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας