Διαμεσολαβούντες

Ά. Τρύφων: Η ομαδική ασφάλιση υγείας δίνει ασφάλεια και σιγουριά στους εργαζόμενους

«Ομαδική Ασφάλιση Προσωπικού: Κλειδί ανάπτυξης μιας win-win σχέσης στα χέρια του HR Manager», ήταν το θέμα που ανέπτυξε η κα Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “HR in action”, που διοργάνωσε το HR Professional της Boussias Communications για τρίτη συνεχή χρονιά.

Στην ομιλία της, η κα Τρύφων ανέπτυξε το ρόλο που μπορεί να επιτελέσει η ομαδική ασφάλιση, όταν αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και τη φιλοσοφία της εταιρείας, στην ενδυνάμωση της σχέσης με το προσωπικό και της αφοσίωσης  των εργαζομένων στην εταιρεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ομιλία της: «Η στρατηγική κάθε εταιρείας θα πρέπει να αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες του εσωτερικού της πελάτη και να παρέχει λύσεις στα πραγματικά προβλήματα που τον απασχολούν.» Η κυρία Τρύφων τόνισε πως «στην εποχή της κρίσης, περισσότερο παρά ποτέ, μια αποτελεσματική ομαδική ασφάλιση υγείας δίνει ασφάλεια & σιγουριά στους εργαζόμενους ότι θα ξεπεράσουν, με τον πλέον ακίνδυνο τρόπο, μια δύσκολη κατάσταση. Η συνεργασία με ένα Μεσίτη Ασφαλίσεων αποτελεί το κλειδί του σωστού σχεδιασμού και υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ομαδικής ασφάλισης, γιατί αυτός μπορεί να εξασφαλίσει όλες τις προϋποθέσεις

Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ δραστηριοποιείται περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της μεσιτείας ασφαλίσεων. Διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία ώστε να προτείνει ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές ασφαλιστικές λύσεις σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και σε ιδιώτες για τις εξειδικευμένες ή μη ανάγκες τους. Παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους κλάδους ασφάλισης και τοποθετεί τις εργασίες που της αναθέτουν, κατόπιν συγκριτικής διερεύνησης της αγοράς, σε εκείνες τις ασφαλιστικές εταιρίες οι οποίες προσφέρουν τους καλύτερους ασφαλιστικούς και οικονομικούς όρους για τους πελάτες της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας